Tulevik kohtub täna FC Floraga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna kohtuvad Viljandi staadionil JK Tulevik ja FC Flora.
Täna kohtuvad Viljandi staadionil JK Tulevik ja FC Flora. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna kell 18.45 algab Viljandi staadionil Eesti jalgpallimeistrivõistluste kohtumine, milles Tuleviku vastane on turniiritabelis teisel kohal paiknev Tallinna FC Flora.



Pärast kolme ja poole kuu pikkust pausi möödunud laupäeval taas võidumaitset tundnud viljandlased on kahtlemata tänagi tahtmist täis ning soov meistriliigasse üleminekumängudeta püsima jääda ei ole kadunud ka nende mõtetest, kirjutab jalgpalliliidu pressiteenistus.



Ilmselgelt kolavad võidumõtted ka floralaste peas, sest liigavõitu on ilma iga järgmist vastast alistamata raske saada ning selles osas pole tänane mäng Viljandi Tulevikuga erand.



Tuleviku peatreener Marko Lelov tõdes, et tabelipunktid on üliolulised nii koduväljakul mängivale Tulevikule kui ka tema vastasele. FC Flora treener Karel Voolaid täiendas Lelovi mõttekäiku: «Läheme iga järelejäänud meistrivõistluste mängu võitma.»



Viljandi võistkonna väravavaht Aiko Orgla avaldas lootust, et meeskonnakaaslased pole võidust Tallinna Kalevi üle eufooriasse sattunud.



Meistriliiga 30. vooru kohtumises Viljandi Tuleviku ja FC Flora vahel on väljakukohtunik Kristo Tohver.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles