Ilm laste juubelijooksu ei soosinud

, klubi Joosu esimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enam kui kolmsada noort jooksusõpra võttis eakaaslaste ümber Paala järve mõõtu.
Enam kui kolmsada noort jooksusõpra võttis eakaaslaste ümber Paala järve mõõtu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Läinud laupäeval 50. korda teoks saanud laste ümber Paala järve jooks kujunes osavõtjate arvult selle ürituse veerandsaja-aastase ajaloo tubliks keskmiseks.


Sellesügisese mõõduvõtu lõpetas 305 last. Nende seas oli ka 85 tillujooksul osalenut, kelle vahel paremusjärjestust ei määrata.



Peale osalejate arvu rekordi jäid püsima ka kõik rajarekordid. Kindlasti oli selles oma osa eelnevate päevade tugevatel vihmasadudel ning võistluspäeval valitsenud külmal ja tuulisel ilmal.

Alates kuueaastastest lastest tulid 50. Paala järve jooksu võitjaks Keliis Lillemets ja Markus Ilver, Kaisa Allikoja ja Karl Rudolf Org, Piret Mäe ja Kevin Saar, Marit Tõnisson ja Jan Põder, Gertina Simenson ja Sven Erik Kippasto, Šerelin Zverev ja Kevin Raja ning Teele Toomsalu ja Ott Jaanus Heile.

Nii mõnigi neist kordas oma varasemat võitu: Šerelin Zverevile oli seekordne esikoht kaheksas, Marit Tõnissonile viies, Kevin Saarele neljas, Piret Mäele, Kevin Rajale, Ott Jaanus Heilele ja Karl Rudolf Orule kolmas ning Gertina Simensonile ja Sven Erik Kippastole teine.

Kolmandat korda kavas olnud vilistlaste jooksul Viljandimaa legendaarse spordimehe Elmar Ardma nimelisele karikale olid seekord parimad Kaidi Roosimägi ja Priit Pärnaku.

Et tegemist oli juubeliüritusega, said kõik põhijooksu lõpetanud nägusa medali. Tänu toetajatele jagus ka ohtralt eriauhindu ning kõigi osalejate vahel korraldati loterii.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles