«Mis? Kus? Millal?» – saaks paremini!

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Aotäht
Aivar Aotäht Foto: Elmo Riig / Sakala

KUI TELEMÄLUMÄNG «Mis? Kus? Millal?» mitu aastat tagasi Kanal 2 eetris alustas, oli seda huvitav jälgida. Vene päritolu saateformaat oli Eestis uudne, meeskondades lõid kaasa põnevad persoonid, küsimuste üks sektor võimaldas eetrisse pääseda iga televaataja küsimusel ja mis peamine, see kõik oli otse-eetris.

Alates teisest hooajast otsesaatest miskipärast loobuti ja see võttis pinevust pisut maha. Mis aga hoopis kehvem: mida aeg edasi, seda enam kinnistusid stampküsijad. Uus hooaeg, uus saade, aga osa küsijaid on ikka endised. No igavaks läheb! Seda enam et saateformaat näeb ette stuudiomeeskonna mängu hulga televaatajate, mitte käputäie kilbarite vastu.

Jah, eks ma ole pettunud, et ühtki minu küsimust saatesse võtmise vääriliseks ei peetud, ehkki tagantjärele mõeldes pidanuks end hoopis talitsema. Küll aga on saate autorid teinud osa küsijate eelistamisega põnevale mälumängule karuteene, sest teistel võtab see indu maha. Mis ma ikka vaeva näen, kui saatesse valitakse aina omad joped.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles