Karikamängust viik käes, vaatavad viljandlased juba Balti liiga poole

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC meeskond mängis üleeile võõrsil HC Kehra / Horizon Pulp & Paperi esindusega 28:28 viiki.
Viljandi HC meeskond mängis üleeile võõrsil HC Kehra / Horizon Pulp & Paperi esindusega 28:28 viiki. Foto: Elmo Riig / Sakala

Üleeile Kehras asetleidnud Viljandi HC ja HC Kehra / Horizon Pulp & Paperi Eesti käsipalli karikavõistluste kohtumine jäi 28:28 viiki.

Mängu viimase värava viskas seitse tabamust kirja saanud Ott Varik. Sama suure resultatiivsuse eest tuleb kiita Kristo Järvet. Karl Roosna ja Robert Lõpp lisasid mõlemad viis väravat.

Viljandi HC treenerit ja mängijat Marko Koksi valdasid kohtumise järel vastandlikud tunded. «Me võitsime poolaja nelja väravaga ja teise poolaja kümnendaks minutiks olime isegi viie väravaga peal. Oleksime võinud veel sammu edasi astuda ja võtta mõneväravalise võidu, asjade hea kokkulangemise korral isegi suurema punktisumma,» lausus ta ning selgitas, et karikamängus on tähtis, kes viskab kahe mängu kokkuvõttes rohkem väravaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles