Võistlus «Kodu kauniks» ootab tänavusi osalejaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaal on hulk kauneid aedu, mis on juba kohaliku tunnustuse saanud. Fotol on üks Tarvastu valla aed.
Viljandimaal on hulk kauneid aedu, mis on juba kohaliku tunnustuse saanud. Fotol on üks Tarvastu valla aed. Foto: Elmo Riig

Juba 14. korda on käima läinud kuukirja Kodu ja Aed korraldatav silmapaistvate kodude ja aedade konkurss «Kodu kauniks».

«Võistluse eesmärk on tunnustada inimesi, kes oma kodule või aiale energiat pühendades aitavad arendada Eesti kodu- ja aiakultuuri. Oma kogemuste ja saavutuste jagamine on seejuures ülioluline, sest üksteist aidates ja teiste kogemustest õppides võidame kõik. Igaüks peaks olema õnnelik ja uhke oma saavutuste üle,» lausus Kodu ja Aia peatoimetaja Piret Veigel.

Mullu läks aasta kodu tiitel Tartumaale ja aasta aia tiitel Märjamaale. Tänavu ootab ajakirja toimetus kandidaatide esitamist aiakategooriasse 28. juuliks ja kodukategooriasse 1. septembriks. Ühtlasi teatab ta, et sel aastal on auhinnafond varasemast hulga kopsakam ja kingi saavad kõik osalejad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles