Motikamehed lähevad mulke peole kutsuma

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sangarite seltsi president Toomas Mädamürk (vasakul) ja Sakala ajakirjanik Üllar Priks on koos oma iludustega valmis mulkide laulu- ja tantsupeo tuld valdadesse laiali viima. See, kui palju teisi motomehi nendega ühineb, oli eile veel teadmata.
Sangarite seltsi president Toomas Mädamürk (vasakul) ja Sakala ajakirjanik Üllar Priks on koos oma iludustega valmis mulkide laulu- ja tantsupeo tuld valdadesse laiali viima. See, kui palju teisi motomehi nendega ühineb, oli eile veel teadmata. Foto: Alar Karu

Homme õhtul kogunevad motomehed Mustlasse, et sõita tõrvikuga läbi kohad, kus leidub puust mulke – tuuriga kutsutakse lihast ja luust mulke kolmandale oma laulu- ja tantsupeole, mis tuleb laupäeval Suislepas.

Kahe aasta tagant peetav Mulgi pidu on tänavu Tarvastu valla vedada. Vallavanem ja Mulgi vanem Alar Karu hüppab ka ise mootorratta selga – tema istub sangarite seltsi presidendi Toomas Mädamürgi kolmerattalise trike’i tagaistmele.

Mädamürk rääkis eile, et paraadil osalevate motomeeste arvu on veel vara öelda, sest selline mõte tuli vallavanemal äkki. Esmaspäeval saatis sangarite president teistele motomeestele alles kutseid edasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles