Uued rongid inimesi kahe tunniga pealinna ei vii

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oktoobris avaldatud sõidugraafiku järgi pidid Elroni rongid hakkama uuest aastast sõitma tihedamini ja kiiremini. Novembris avaldatud sõidugraafikus on aga teised arvud.
Oktoobris avaldatud sõidugraafiku järgi pidid Elroni rongid hakkama uuest aastast sõitma tihedamini ja kiiremini. Novembris avaldatud sõidugraafikus on aga teised arvud. Foto: Marko Saarm / Sakala (montaaž)

Uuest aastast käima hakkavad Elroni kiirrongid kulutavad Viljandist pealinna jõudmiseks rohkem kui kaks tundi ning argipäevadel väheneb väljumiste arv viielt neljale.

Viljandi maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Kaupo Kase sõnul on Elron teatanud, et maavalitsuste arvamust ta otsuseid tehes ei arvesta.

«Meie seisukoht on kogu aeg olnud, et Viljandist Tallinna ja tagasi sõidaks igal hommikul ja õhtul vähemalt üks kiire rong. See ootus ei ole täitunud,» lausus Kase uue aasta rongiliiklust kommenteerides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles