Linnavalitsus korraldab konverentsi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Reedel, 7. mail kell 10 korraldab Viljandi linnavalitsus Ugala teatri väikeses saalis majanduskonverentsi «Euro lävel, ootused ja mõjud».


Konverentsi eesmärk on pakkuda ettevõtjatele ning omavalitsus- ja rahandusjuhtidele euroalaga liitumise eelset teavet.



Viljandi linnapea Kalle Jents põhjendas majanduskonverentsi korraldamise vajadust sellega, et eurole üleminek toob ettevõtjatele ja omavalitsustele kaasa suuri muudatusi ja probleeme.



«Soovime pakkuda linnas ja maakonnas tegutsevatele ettevõtjatele, omavalitsusjuhtidele ja rahandustöötajatele teavet selle kohta, mida eurole üleminek toob kaasa Eesti majandusele, mida peavad euro tuleku eel teadma ettevõtjad ja omavalitsusjuhid ning millised muudatused seisavad ees pankadel ja ettevõtetel,» selgitas Kalle Jents.



Euroga seotud teemadel räägivad konverentsil Eesti Panga president Andres Lipstok, riigikogu rahanduskomisjoni esimees Taavi Rõivas, rahandusministeeriumi Euroopa Liidu ja rahvusvahelise koostöö osakonna juhataja Martin Põder, Swedbanki operatsioonide divisjoni juht Hanno Hussar, SEB analüütik Hardo Pajula ja Tartu ülikooli rahvusvaheliste suhete lektor Viljar Veebel.



«Linnavalitsus ootab konverentsile kõiki Viljandimaa ettevõtete, asutuste, ühenduste ja omavalitsuste esindajaid, keda eurole ülemineku teema puudutab või huvitab,» lisas Kalle Jents.



Päeva juhivad riigikogu liige Peep Aru ja Viljandi linnapea Kalle Jents.


Majanduskonverentsile saab registreeruda 3. maini Viljandi koduleheküljel aadressil

www.viljandi.ee/konverents

või e-postiaadressil ljudmila.nugis@viljandi.ee. Üritusel osalemine on tasuline.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles