Käsipallimeeskond alistas Tapa

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC alistas 38:30 SK Tapa.
Viljandi HC alistas 38:30 SK Tapa. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi HC esindus teenis pühapäeval Eesti käsipalli meistrivõistluste põhiturniiril kodusaalis mängides kuuenda võidu, kindlustadest sellega viienda tabelikohta.



SViljandi spordihoones aset leidnud Viljandi HC ja SK Tapa vahelise mängu tasavägiselt kulgenud avapoolaeg andis tabloole 14:14 viiginumbrid. Mänguohjad võtsid Viljandlased lõplikult enda kätte veerand tundi enne lõpuvilet. Kiireid ja nauditavaid lahendusi pakkunud kiirrünnakutega kasvatasid Viljandi mängumehed lõpuvileks eduseis kaheksale väravale.

Viljandlaste resultatiivsem oli 38:30 lõppenud kohutmises 11 tabamusega Marko Koks. Seitse väravat said kirja Ott Varik, Vitali Vorobjov ja Kirsto Voika. Külalistest olid usinamad skoori kasvatajad Kaspar Lees üheksa ja Rait Ageni kuue tabamusega.

Viljandi meeskonnal on põhiturniiril pidada veel kaks kohtumist, neist järgmine algab eeloleval kolmapäeval kell 19 Viljandi spordihoones Chocoalate Boysiga.

Eesti käsipalli meistrivõistluste meistriliiga turniiritabeliga saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles