Väikeste inimeste lood

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstnikud seisavad oma teose «Veel» ees. Ka väike Lui Ruut on juba üles ärganud. Taamal pangepõhjades võib näha videoid vett kandvatest inimestest.
Kunstnikud seisavad oma teose «Veel» ees. Ka väike Lui Ruut on juba üles ärganud. Taamal pangepõhjades võib näha videoid vett kandvatest inimestest. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kunstnikepaar Silja Saarepuu ja Villu Plink on oma performatiivsete videoinstallatsioonidega Tallinna kunstisaalides tähelepanu äratanud. Nüüd on nad jõudnud ka Viljandisse Kondase keskuse teise korruse kitsukesse saali, kuhu viib kitsas keerdtrepp.

Kui nad näitust üles panemas käisid, oli neil kaasas kolme ja poole kuu vanune Lui Ruut, kes rahulikult ema ja isa askelduste keskel lõunauinakut tegi.

Viljandi väljapanek «Tagalased» ei ole ekstra selle linna tarvis loodud, vaid kokku korjatud mitmelt varasemalt näituselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles