Külalised tulevad võitma

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna kell 19 kohtuvad Viljandi spordihoones Eesti meeste käsipalli meistrivõistluste mängus Viljandi HC ja Chocolate Boys.


Kuigi Viljandi on tänavu alistanud soosikuteringi kuuluva Kehra ja mullune hõbe Chocolate Boys pole heale tabeliseisule vaatamata veel kindlat mängu näidanud, ei taha Nelke oma meeskonna võiduvõimalustest rääkida.

«Endiselt ei saa meil kaasa teha mandlioperatsioonil käinud Kristo Voika,» ütles Nelke. «Lähme võitlema. Eks ole näha, mis tulemuse see annab,» lausus viljandlaste juhendaja mängu eel.

Tänavune Eesti meistrivõistluste hooaeg on alanud pingeliselt. Nii on Viljandi jagu saanud Kehrast, kes omakorda oli üle Chocolate Boysist ja ka Viljandi purustanud Servitist.

«Sel hooajal on juba palju üllatusi sündinud,» tõdes Chocolate Boysi juhendaja Ain Pinnonen. «Meie eesmärk mulkide vastu on vaid võit.»

Pinnoneni sõnul kogub Chocolate Boys alles vormi, sest koosseis on kahe hooaja vahel tublisti muutunud. «Kui mullu oli meie trump pikk pink, siis tänavu on seis vastupidine. Lisaks valmistab meile peavalu Mikk Pinnoneni vigastus,» rääkis Ain Pinnonen. «Edu saavutamiseks peame tegutsema õnnestunult kaitses, lootma oma väravavahtidele ja ohjeldama vastaste liidrit Marko Koksi, kes on olnud sellelgi hooajal heas hoos.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles