Treener: võiduks peame vähendama pallikaotuste arvu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi käsipallimeeskond kohtub täna kell 19 kodusaalis meistrivõistluste meistriliiga mängus SK Tapaga.


Septembri lõpul Kehra üle meeldejääva võidu saanud Viljandi pidi eelmises voorus võõrsil tunnistama tabelijuhi Serviti 40:22 paremust, Tapal aga mängu polnud.

«Serviti puhul on selgelt näha meistriainest,» võttis Viljandi meeskonna juhendaja Lembit Nelke viimase kohtumise kokku. «Nad olid meist lihtsalt üle.»

Enne Tapaga vastamisi minekut on Nelkel küllaga muresid. Mandlilõikusel käinud Kristo Voikal kulub treeneri sõnul taastumiseks vähemalt kaks-kolm nädalat. Väravas seisab täna Rasmus Ots, sest Aleksander Tund on hõivatud muude tegemistega.

«Kui tahame Tapat võita, peame esitama oma traditsioonilise partii ja vähendama pallikaotuste arvu,» lausus treener mängu eel. «Kuigi meie meeskonna tuumik on püsinud koos suhteliselt kaua, saame mängukvaliteeti tõsta vaid praktikaga. Meie mängijad on aga üle ilma laiali ja treenimine teinekord raskendatud.»

Hooaega kolme kaotusega alustanud viljandlaste tänane vastase SK Tapa peatreener Elmu Koppelmann Viljandist punkte ei oota.

«Meid kimbutavad vigastused, lisaks teenis eelmises kohtumises mängulises olukorras punase kaardi Mihkel Koppelmann, keda ma vajan just kaitses,» rääkis ta. «Seetõttu pean mingil hetkel Viljandi vastu väljakule saatma meistrivõistluste noorima koosseisu ja ütlen kohe, et meil läheb raskeks. Pealegi on Viljandi kaitses Eesti töökaim meeskond.»

Viljandi ja Tapa vahelised heitlused on alati tulised olnud ning printsipiaalset kohtumist võib oodata seegi kord. «Mulle on vastasseisud Viljandiga olulised ka seetõttu, et olen Nelke õpilane. Kes aga ei tahaks oma õpetajat võita,» lisas SK Tapa peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles