Aasta õpetajaks sai Erika Rummel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Rummel peab väga oluliseks eneseharimist. Ta osaleb palju koolitustel ja õpetab ka teisi pedagooge.
Erika Rummel peab väga oluliseks eneseharimist. Ta osaleb palju koolitustel ja õpetab ka teisi pedagooge. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa aasta õpetajana sõidab laupäeval haridus- ja teadusministri vastuvõtule Jakobsoni gümnaasiumi eesti keele ja kirjanduse õpetaja Erika Rummel.


Maavalitsuse haridusosakonna peaspetsialisti Kaja Landi sõnul leidis Viljandimaa komisjon seekordseid aasta õpetaja kandidatuure vaagides, et Erika Rummel paistab teiste hulgast silma oma üleriigilise tegevusega.



«Ta on osalenud ainenõukogudes ning olnud emakeele töömaterjalide kaasautor. Ta on aktiivne olnud ka rahvusvahelisel tasandil,» loetles Kaja Land õpetaja tugevaid külgi.



Viljandimaa esindajana on Erika Rummel oodatud homsele üleriigilisele tunnustamisüritusele, millel aasta õpetajaid tervitavad haridus- ja teadusminister Tõnis Lukas ja haridustöötajate liidu juhatuse esimees Sven Rondik.



Erika Rummeli kandidatuuri esitasid maakonnakomisjonile Jakobsoni gümnaasiumi direktsioon, ametiühing ja õpilasparlament.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles