Käsipallurid ihkavad medalit

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallimeeskond peab reedel kodusaalis hooaja viimase mängu, edu korral on viljandlastel võimalus lõpetada Eesti meistrivõistlused pronksmedaliga.
Viljandi käsipallimeeskond peab reedel kodusaalis hooaja viimase mängu, edu korral on viljandlastel võimalus lõpetada Eesti meistrivõistlused pronksmedaliga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Mitu hooaega järjest Eesti käsipalli meistrivõistlused neljanda kohaga lõpetanud Viljandi HC mängijad ja treenerid on tänavu kõrgema sihi seadnud ning teevad hooaja eel juttu koduse sarja medalist.


Kolmapäeval kell 19 Viljandi spordihoones peetavas tiitlivõistluste avamängus võõrustab Viljandi esindus HC Tallast.



«See, et oleme latti tõstnud, ei välista muidugi meie viiendaks jäämist,» lausus Viljandi meeskonna treener Lembit Nelke. «Oleme palju tööd teinud ja eesmärke võib ikka püstitada.»



Seda, et tänavu võiks meeskond medali napsata, leidis ka üks viljandlaste kogenumaid mängijaid Marko Koks. «Meie koosseis on sama mis mullu ning tööd ja trenni oleme tublisti teinud,» lausus ta.



Mõlemad mehed nägid viimastel aastatel koduliigas võimutsenud suure kolmiku vastu reaalseid võimalusi.



«Chocolate Boysist ja HC Kehrast on mitu mängijat välismaale siirdunud ning eeldatavasti on nad haavatavamad kui mullu,» põhjendas Koks.



Samas nentis Lembit Nelke, et nendes meeskondades, kellega viljandlased mullu meistriliigas neljanda koha heitluses pusisid, pole suuri koosseisumuudatusi ette näha ning seega peaks liiga üldine tase olema ühtlasem kui varasematel aastatel.



«Tõenäoliselt mõlgutavad medalimõtteid ka Tallase mängijad,» oletas Nelke.


Eesti käsipalliliidu hooajaeelne pressikonverents, millest võtavad osa kõigi meeskondade esindajad, leiab aset täna keskpäeval Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles