Repliik: Kindrali soovitused

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Kukk
Jüri Kukk Foto: Elmo Riig / Sakala

Kujutage ette, et Viljandisse tuleb esinema Tanel Padar ning keegi teeb ettekirjutuse, et ta peab laulma kikilipsu ja ülikonnaga, ei tohi laval karata ja enne Viljandist lahkumist lonksugi õlut juua. Absurdne, eks ole?


Paraku just seda laadi nõudmisi esitavad popstaar Madonnale Peterburi kommunistid. Tuntud laulja ei tohi Neevalinnas esineda sündsusetult riietatuna ning tema repertuaaris peaks olema vähemalt paar revolutsioonilist laulu.



Lauljannale anti isegi lood ette! Selline on siis tänapäeval kuulus vene külalislahkus.



Veelgi kaugemale läks üks Vene kindral, kes seostas Madonna kontserti samal päeval tähistatava dessantväelaste päevaga, justkui tulnuks staar just neid austama. Kindral soovitas inimestele, et nood joobnud eriüksuslasi kohates üle tänava ei põgeneks, vaid neid hoopis kallistaksid. Teatavasti on pidutsevad dessantväelased varem mitmel korral enda üle kontrolli kaotanud.



Jääb vaid loota, et Madonna ei tee neist põrunud minevikutegelastest väljagi, sest mis tahes sõnavõttu tõlgendaksid nood kindlasti toetusavaldusena Vene militarismi taassünnile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles