Nädalavahetusel läks mitmel pool kakluseks

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raigo Pajula

Möödunud nädalavahetusel sai politsei teate neljast kaklusest. Ükski neist polnud vähemalt otseselt seotud samal ajal toimunud festivaliga Rock Ramp.

Viljandi politsei pressiesindaja Agu Lalli sõnul toimus esimene intsident laupäeval kell 23.22 Pärsti vallas Raudna karjääri ujumiskohas, kus üks seltskond pidas sünnipäeva. Pidutsejate juurde olid tulnud võõrad ja löönud üht sünnipäevalist näkku.

Pühapäeval kell 2.45 teatati korrakaitsjatele, et Viljandist Kõpu suunas liikunud sõiduautos Volkswagen Golf pööras seltskond omavahel tülli ning hiljem läks autos olnute vahel kakluseks. Üks osaleja fikseeris oma vigastused ja esitas juhtunu kohta avalduse. Toimunu üksikasjad on väljaselgitamisel.

Pühapäeval kell 21.23 pidasid politseinikud Viljandis Jaksobsoni tänaval kinni kakleva mehe. Peksmises kahtlustatavana paigutati ta arestimajja.

Samal õhtul kell 22.44 teatati, et veerand tundi varem peksti Viljandis Tartu ja Kõrgemäe tänava ristmikul nelja noormeest, kes toimetati esmaabi saamiseks Viljandi haiglasse. «Üks kannatanutest jäeti haiglaravile,» rääkis Lall. «Väidetavad peksjad olid neljakesi väljunud musta värvi maasturist Mercedes, mis noorukitele kesklinna poolt vastu sõitis.»

Ka selle juhtumi üksikasju alles uuritakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles