Ühistöö aitab Tallinna vallutada

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Kaul Nurm nentis, et Euroopa seadustes räägitakse ohutust, mitte tervislikust toidust. «Ohutu» on märksa laiem mõiste, värske toit on aga midagi muud: see ei ole pikalt ladudes seisnud ja selles on vitamiinid säilinud. Fotol taluliidu tegevdirektor Kaul Nurm ja Tarvastu valla mahetalunik Tiia Klein.
Kaul Nurm nentis, et Euroopa seadustes räägitakse ohutust, mitte tervislikust toidust. «Ohutu» on märksa laiem mõiste, värske toit on aga midagi muud: see ei ole pikalt ladudes seisnud ja selles on vitamiinid säilinud. Fotol taluliidu tegevdirektor Kaul Nurm ja Tarvastu valla mahetalunik Tiia Klein. Foto: Elmo Riig / Sakala

Talupidajate keskliidu tegevdirektori Kaul Nurme sõnul läheb Eesti toidul juba päris hästi, kuid käia on veel väga pikk tee, et jõuda peamisele, Tallinna turule.

«Ma ei taha öelda, et Tallinn on ainuke koht — ladu võiks olla ka Tartu kandis, aga kui tahame mahtusid kasvatada, siis tuleb ikka Tallinnast alustada,» rõhutas ta.

Talust otsemüüki tehakse Eestis Nurme sõnul juba suhteliselt palju, aga kõige suurem, pealinna turg on seni hõivamata. «Et sinna jõuda, peaksid väiketootjad veel enam ühistööd tegema.»

Tagasi üles