Valitseja lahkub areenilt

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpalliklubi Volle juhi ja aastaid Viljandi Metalli nime kandnud naiskonna esindaja Margus Keerutaja sõnul on loobumine klubi juhatuses põhjalikult kaalutud üksmeelne otsus.
Võrkpalliklubi Volle juhi ja aastaid Viljandi Metalli nime kandnud naiskonna esindaja Margus Keerutaja sõnul on loobumine klubi juhatuses põhjalikult kaalutud üksmeelne otsus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Neljal viimasel aastal Eesti naiste võrkpalli valitsenud Viljandi esindus tänavu tiitlit püüdma ei asu, sest siinse klubi juhid otsustasid aja maha võtta.

Klubi Volle juhi ja aastaid Viljandi Metalli nime kandnud naiskonna esindaja Margus Keerutaja sõnul on see klubi juhatuses põhjalikult kaalutud üksmeelne otsus, mille tagant ei maksa otsida intriige ega ka rahapuudust.

«Me ei näe sellisel kujul Eesti meistrivõistlustel osalemises enam sügavat mõtet ega perspektiivi,» lausus ta. «See aga ei tähenda, et Viljandi esindus selle turniiriga tulevikus taas ühineda ei võiks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles