Rõuguredelilaat meelitas mõnusa õhustikuga

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel ja Julika Roos kasvatavad Pärnumaal Jaani talus lambaid, kitsi ja borderkollisid. Lammastelt saab villa ja enda kedratud lõng on pehme.
Joel ja Julika Roos kasvatavad Pärnumaal Jaani talus lambaid, kitsi ja borderkollisid. Lammastelt saab villa ja enda kedratud lõng on pehme. Foto: Tiina Sarv

Juba kaheteistkümnendat korda kutsus rõuguredelilaat Heimtali neid, kes tegija või tarbijate ehtsast ja eestimaisest lugu peavad.


Möödunud laupäeval Heimtali koduloomuuseumi ja rahvamaja esisest väljast suure tüki enda alla võtnud rõuguredelid olid täis riputatud kindaid ja sokke, kampsuneid ja linikuid. Rohkem kui müük meelitasid käsitöömeistreid nende endi sõnul aga laada õhustik ja võimalus mõnusas paigas mõttekaaslastega kokku saada.

«Siin on koos eriline käsitööseltskond,» rääkis Jaani talu perenaine Julika Roos. Tema meelest on tore, et laada ajal korraldatakse põnevaid kursusi ja õpitube ning kõlab elav rahvalik muusika.

Loe lähemalt teisipäevasest «Sakalast» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles