Parkimiskoht sunnib sohvreid linnas seiklema

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Automeni bussijuhi Mati Grüneri sõnul on ta sunnitud parkima kaubanduskeskuste juures, sest bussijaamas pole piisavalt kohti.
Automeni bussijuhi Mati Grüneri sõnul on ta sunnitud parkima kaubanduskeskuste juures, sest bussijaamas pole piisavalt kohti. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi bussifirmade sohvrid on oma sõnul sunnitud enne liinile minekut tiirutama mööda linna või seisma mõne kaubanduskeskuse parklas, sest firmadel pole bussijaamas piisavalt parkimiskohti.

Automeni ja MTG busse võib päevasel ajal näha näiteks kaubamaja, turu, Maksimarketi ning Uku keskuse juures.

Viimati nimetatud kohta pargib oma bussi ka Automeni sohver Mati Grüner. Tema sõnul on kõige keerulisem see, kui kahe sõidu vahele jääb kümmekond minutit. «Viis minutit enne viit lasen bussijaamas rahva maha ja siis tiirutan mööda linna, sest järgmine väljumine on 17.15. Kui meie firma kaks parkimiskohta on täis, siis ma bussijaamas seista ei tohi — saan trahvi,» rääkis Grüner.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles