Parkimisoludes muudatusi ei paista

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile keskpäeva paiku oli Tartu tänava algus täis pargitud, kuid mõne minuti pärast võis pilt olla hoopis teine.
Eile keskpäeva paiku oli Tartu tänava algus täis pargitud, kuid mõne minuti pärast võis pilt olla hoopis teine. Foto: Elmo Riig / Sakala

Uue aastaga Viljandis kehtima hakanud tasuta parkimine pole kesklinna  ummistanud ja kuigi inimeste arvates on autole vaba kohta leida teinekord keeruline, ei erine olukord eriti varasemast.

Tartu tänava büroos töötav notar Rita Dimitrijev ütles, et aasta on alanud vaikselt.

«Pole märganud, et ümberkaudsete ettevõtete töötajad või kliendid oleksid tänava täis parkinud,» rääkis ta. «Mina käin valdavalt jala ega hakka tasuta parkimise pärast autot maja ette jätma ja tänavat ummistama. Meie asutusel on parkimiskohad hoovis ning klientide autod on tänavale ära mahtunud.»

Dimitrijev nentis, et nüüd ei pea kliendid muretsema parkimisaja ja selle tähistamise pärast. Varem juhtus tema sõnul ikka, et mõni klient sai ebatäpselt jäetud parkimiskella pärast trahvi ja seda lausa mõne minuti jooksul.

Tartu tänava kangapoe omanik Astrid Kree hindas, et autosid pargib sel tänaval uuest aastast sama palju kui varemgi ja sageli takistab mõni sõiduk hoovipääsu.

«Enne käis osa autojuhte kahe tunni tagant kella nihutamas, nüüd neil seda muret pole,» sõnas ta. «Mina käin jala tööle, vaid mees tahab teinekord autoga järele tulla, eriti just kehva ilmaga.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles