Jõulurahu sooviv politseiamet manitseb tähelepanelikkusele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Miilits
Tarmo Miilits Foto: Mihkel Maripuu

Politsei- ja piirivalveamet soovib kõigile rahulikke pühi, tähelepanelikkust ja kainet meelt igas olukorras. Omalt poolt lubab ametkond jõuluaja turvalisuse tagamiseks anda endast parima ning paneb kodanikele südamele hoida ennast ja teisi.

Ametkonna korrakaitsepolitseiosakonna juhi Tarmo Miilitsa sõnul on politseile peamine murekoht liiklus. «Eesootavatel päevadel on tipptunnid liikluses tavapärasest veelgi aeganõudvamad ning närvilisust liikluses rohkem. Jõululaupäevast edasi on aga meie kogemustele tuginedes murekohaks alkoholi tarvitamine,» rääkis ta.

Politsei soovitab inimestel suurema liiklustihedusega arvestada ja mitte jätta oma autosõite viimasele minutile. «Eestis ei ole nii pikki vahemaid, et kiiruseületamine suurt ajavõitu annaks. Parem hilineda ja jõuda lähedaste juurde tervelt kui panna paari minuti pärast ennast ja teisi ohtu,» ütles Miilits. Tema sõnul on politsei ka jõulude ajal ohtlike liiklusrikkumiste suhtes karm.

Rahulikku meelt ei ole Miilitsa sõnul siiski vaja vaid liikluses. «Olgem pühade ajal tähelepanelikud ja heatahtlikud kõigi ümbritsevate inimeste suhtes!» ütles Miilits.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles