Karksi-Nuia koolipoisile anti stipendium

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Kask
Mikk Kask Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Stipendiumivõistlusele «Tulevikutalent 2012» laekunud 620 taotluse seast selgitati välja 25 andekamat ja tublimat Eesti noort, keda tunnustati tulevikutalendi tiitli ja rahaga. Stipendiumi saajate seas oli Mikk Kask August Kitzbergi nimelisest gümnaasiumist.


Tänavu laekus tulevikutalendi stipendiumivõistlusele ligi 620 taotlust viies kategoorias: sport, teadus, kunst/kultuur/muusika, ühiskondlik tegevus ja humanitaarteadus. Žürii valis välja iga kategooria võitja, keda premeeriti 600 euroga, ning neli 450-eurose stipendiumi saajat.

Kitzbergi gümnaasiumi õpilane Mikk Kask pälvis stipendiumi muusika, kunsti ja kultuuri kategoorias.

Muusika, kultuuri ja kunsti kategooria tulevikutalendi peavõit anti mitmekülgsele muusikule, Tallinna muusikakeskkooli õpilasele Heldur Harry Põldale.

Žüriisse kuulusid laulja Ivo Linna (esimees), laulja ja näitleja Janika Sillamaa, kirjanik Margus Karu, Ahhaa keskuse juht Andres Juur, näitleja ja tervisespordientusiast Veikko Täär, aasta suurpere tiitliga pärjatud pereema ja ettevõtja Merle Laidro ning stipendiumi väljaandja Maxima Eesti esindaja Ty Lehtmäe.

Info stipendiumivõistluse kohta leidub veebilehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles