Väikseid rattureid ootab Jänksi lastesõit

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Luik

Laupäeval peetakse rattamaratonide sarja Elion Estonian Cup kaheksas osavõistlus, Mulgi rattamaraton. Kõik lapsed on oodatud tasuta osalema sarja lastesõitudel, mis algavad kell 12.10.


Jänksi lastesõitudes võistlevad lapsed 620meetrisel ringil, mida 12aastased poisid ja tüdrukud sõidavad kolm korda, 10aastased kaks korda ning 8aastased lapsed teevad ühe ringi. Kõige väiksemad ratturid läbivad Tillusõidus 200meetrise distantsi. Võistlussarja kõigil etappidel saavad väikesed ratturid kosutuseks Jänksi jogurtijooki või kohukesi.

Seitsmel lastesõitude etapil on sellel hooajal võistelnud juba 679 väikest ratturit. Jänksi lastesõitude kuni 12aastaste tüdrukute ja poiste arvestuses on enim punkte kogunud Kaarel-Georg Nõmm ja kõik seitse etappi võitnud Merili Sirvel. Lapsed, kes läbi hooaja on võtnud osa vähemalt viiest Elion Estonian Cupi lastesõidust, saavad kingituseks Jänksi särgi.

Mulgi rattamaratoni lastesõitudele algab osalejate registreerimine kell 10 stardipaigas, mis on Viljandi rannas Flirdi kohviku ees. Lastesõitudel startijatel on kohustus kanda kiivrit.

Mulgi rattamaratoni raja kirjeldus, ajakava, rajakaart ning kohalejõudmise juhised on ära toodud sarja veebilehel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles