Tulevik võttis võimsa mänguga vaimselt hädavajaliku võidu

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimatises omavahelises kohtumises suutis Viljandi Paidet 2:1 võita. Kristen Kähr (21) avas Paides kauni väravaga skoori ja Herol Riiberg (8) algatas võiduvärava toonud rünnaku.
Viimatises omavahelises kohtumises suutis Viljandi Paidet 2:1 võita. Kristen Kähr (21) avas Paides kauni väravaga skoori ja Herol Riiberg (8) algatas võiduvärava toonud rünnaku. Foto: Maarja Trauss

​Reedel Eesti jalgpallimeistrivõistluste Premium-liiga 17. vooru kohtumiseks Paide Linnameeskonnale külla sõitnud Viljandi Tuleviku seis oli kõike muud kui roosiline, kuid kohtumise lõpuks olid nii mängijate kui fännide näod hoopis rõõmsamad. 

Mängu eel norutas Tulevik liigatabelis seitsme punktiga viimasel kohal. Kui tema oli eelmises voorus kodus Narva Transile 1:2 kaotanud, siis lähim konkurent Pärnu Vaprus oli lõhanud üllatuspommi: alistanud võõral väljakul Sillamäe Kalevi 3:1 ja kerkinud temast mööda.

Värskete täienduste, äärekaitsja Oskar Berggreni ja ründava keskpoolkaitsja Herol Riibergiga meeskonda saabunud uue hingamise ja taas üles leitud enesekindluse toel tegi Tulevik aga Paides vigade parandusega algust. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles