Väikevennana alustanud piiga debüteerib katusel Vaiko Eplikuga

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
16-aastane Haldi Välimäe astub reede hilisõhtul ajaloo esimese artistina Ugala katusele, et esitleda publikule oma debüütplaati.
16-aastane Haldi Välimäe astub reede hilisõhtul ajaloo esimese artistina Ugala katusele, et esitleda publikule oma debüütplaati. Foto: Heigo Teder

​Reede hilisõhtul astub Ugala teatri katusel tasuta kontserdil publiku ette Viljandi gümnaasiumi kümnendas klassis õppiv lauljanna Haldi Välimäe. Koos temaga rõõmustavad kuulajaid Vaiko Eplik ja mitu üllatus­esinejat.

Haldi Välimäe esitleb oma esimest lühialbumit «Raba», mille annab välja Vaiko Epliku plaadifirma Mortimer Snerd Records. Lisaks laulmisele saadab neiu end kitarril, klaveril, elektrikandlel ja harmooniumil.

Haldi Välimäe on 16-aastane Järvamaa neiu – laululooja, kitarrist, laulja, näitleja ja õpilane. Saame temaga kokku Ugala teatri kohvikus. Ugala, muide, pole talle võõras koht: seal on ta tegutsenud juba aastast 2010. Kui ta seitse aastat tagasi kandideeris lavastuse «Väikevend ja Karlsson katuselt» Väikevenna rolli, luges lavastaja Kalju Komissarov tema ankeeti ning tahtis teada, miks peab lapse elu nii keeruline olema: kodu on Imaveres, kuid koolis käib Paides. «Aga muidu ma ei saaks ju muusikakoolis käia,» lausus Haldi selle peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles