Kahe riigi gümnasistid pidasid võrkpallipidu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meistriliiga turniiril teise koha saanud Viljandi gümnaasiumi võistkond mängis koosseisus Smilla Sangernebo, Triin Undla, Ragne Dimitrijev, Lisete Mein, Liis Tõllasson, Marko Madison, Meelis Kobin ja Keiro Luik.
Meistriliiga turniiril teise koha saanud Viljandi gümnaasiumi võistkond mängis koosseisus Smilla Sangernebo, Triin Undla, Ragne Dimitrijev, Lisete Mein, Liis Tõllasson, Marko Madison, Meelis Kobin ja Keiro Luik. Foto: Erakogu

Reedel ja laupäeval peeti Viljandi spordihoones XVI rahvusvahelise koolinoorte võrkpalliturniiri «Sadolin Cup» kohtumisi, kus üksteiselt võtsid mõõtu 23 gümnaasiumiastme segavõistkonda 21 koolist. Kokku selgusid parimad kolmes liigas.

Võistkonnad koosnesid kas neljast noormehest ja kahest neiust või vastupidi. Rahvaliiga turniiridel võisid osaleda vaid nii-öelda puhtad amatöörid ehk need pallurid, kel ei ole mängijalitsentsi. Võrkpalliga rohkem sina peal olijad said oma oskused proovile panna meistriliiga turniiril. 

Eesti võistkondadele pakkusid konkurentsi lõunanaabrid ning Ezernieki esindus viis endaga rahvaliiga neljast noormehest ja kahest neiust koosnevate võistkondade turniiri võidukarika. Külaliste järel saavutas teise koha Hugo Treffneri gümnaasiumi esindus Tartust ja kolmanda koha teenis Suure-Jaani gümnaasiumi võistkond Viljandimaalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles