Viljandi ainus kaitsetööstuse ettevõte käis Abu Dhabist uusi kontakte otsimas

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«IDEX-il» raha kokku ei hoita. Seega korraldati tänavu kõigil viiel messipäeval suur sõjatehnika šõu, kus tuld anti nii tankikahuritest kui hävituslennukitelt. Samal ajal võisid huvilised väljapanekusaalis uudistada Viljandis toodetud ja Eesti lipuvärve kandvaid militaarvorme, aga ka seljakotte ning muid kaitse- ja päästevarustuse tarvikuid.
«IDEX-il» raha kokku ei hoita. Seega korraldati tänavu kõigil viiel messipäeval suur sõjatehnika šõu, kus tuld anti nii tankikahuritest kui hävituslennukitelt. Samal ajal võisid huvilised väljapanekusaalis uudistada Viljandis toodetud ja Eesti lipuvärve kandvaid militaarvorme, aga ka seljakotte ning muid kaitse- ja päästevarustuse tarvikuid. Foto: Marge Laiõunpuu

Viljandis Tallinna tänaval tekstiilist, nahast ja sünteetilistest materjalidest kaitse- ja päästetarvikuid valmistav ettevõte Galvi Linda oli eelmisel nädalal oma väljapanekuga kohal Araabia Ühendemiraatide pealinnas Abu Dhabis Lähis-Ida regiooni suurimal kaitsetööstuse messil «IDEX 2017».

Galvi Linda juhataja Marge Laiõunpuu, olite tänavu «IDEX-il» esimest korda. Miks otsustasite sinna minna?

Jah, meile oli see esimene «IDEX». Aga meiega koos käisid seal veel kaheksa Eesti ettevõtet, kes olid koostöös Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse ja kaitsetööstuse liiduga seal korra juba osalenud. Just nende eelmine kogemus veeniski meid, et «IDEX» võib olla üritus, kust leida oma toodetele uusi edasimüüjaid või neid, kes tahaksid meiega koos hankele minna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles