Elukoha kampaania tõi Viljand valda 53 elanikku

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: viljandivald.ee

Teist aastat korraldas Viljandi vald kampaania «Registreeri ennast Viljandi valla elanikuks enne 31. detsembrit ja võida auhind». Seekordne üleskutse osutus valla kodulehe andmetel edukaks: valla elanikuks registreeris end 53 ja valla piires muutis elukoha aadressi seitse inimest.

Auhindadeks olnud 100-eurose Decora kaupluse kinkekaardi said loosi tahtel Merili Luik, Lea Matson, Marin Varblane, Malle Ruus ja Oskar Taar.

2016. aasta jooksul registreeris ennast Viljandi valla elanikuks 347 inimest, mis tähendab, et igas kuus registreeris oma elukoha keskmiselt 29 inimest. Rahvastikuregistri andmete alusel laekub valda üksikisiku tulumaks, mis moodustab suure osa vallaeelarvest ning mida omavalitsus kasutab laste- ja haridusasutuste, heakorra, valla teede, tänavavalgustuse, terviseradade ning paljude muude teenuste, toetuste ja infrastruktuuri korrasoleku tagamiseks.

2016. aastal sündis Viljandi vallas 73 ja suri 113 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles