Võrkpallitreener lõi sakslaste vastu värava

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis võrkpalli armastavas peres kasvanud Margit Keerutaja (valges särgis) on pärast ülikooli lõpetamist töötanud juba mitu aastat võrkpallitreenerina spordiklubis Duo. Viimased kümme aastat kestnud flirt saalihokiga on viinud ta Eesti koondnaiskonda, kes nädala eest võitles Itaalias välja koha maailmameistrivõistluste finaalturniiril.
Viljandis võrkpalli armastavas peres kasvanud Margit Keerutaja (valges särgis) on pärast ülikooli lõpetamist töötanud juba mitu aastat võrkpallitreenerina spordiklubis Duo. Viimased kümme aastat kestnud flirt saalihokiga on viinud ta Eesti koondnaiskonda, kes nädala eest võitles Itaalias välja koha maailmameistrivõistluste finaalturniiril. Foto: Renee Kütisaar

Nädala eest võitles Eesti saalihokinaiskond end maailmameistrivõistluste finaalturniirile. Valikturniiril kuulus naiskonna koosseisu ka Viljandist pärit võrkpallitreener Margit Keerutaja.

Maailmameistrivõistluste finaalturniirile jõudsid eestlannad kaheksa-aastase vahe järel. 2009. aastal toodi ära 15. koht, seekord loodetakse enamat.

Margit Keerutaja, kes on Eestis mängijana tulnud võrkpalli karikavõitjaks ja treenerina Eesti meistriks, nentis et tema armastus saalihoki vastu hakkas vaikselt hõõguma juba ligemale 11 aastat tagasi. Esimese põhjalikuma tutvuse selle alaga tegi ta ülikooliõpingute ajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles