Kristen Kähr ootab norralaste pakkumist

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel aastal Eesti jalgpallimeistrivõistluste Premium liiga hooajaks valmistuva Viljandi Tuleviku esindusmeeskonna eelmise hooaja resultatiivseim ründaja Kristen Kähr on lähedal lepingule Norra kolmanda divisjoni klubiga Spjelkjavik IL.
Sel aastal Eesti jalgpallimeistrivõistluste Premium liiga hooajaks valmistuva Viljandi Tuleviku esindusmeeskonna eelmise hooaja resultatiivseim ründaja Kristen Kähr on lähedal lepingule Norra kolmanda divisjoni klubiga Spjelkjavik IL. Foto: Elmo Riig

Eelmisel nädalal ennast Norra klubi juures näitamas käinud Viljandi Tuleviku esindusmeeskonna väravakütt Kristen Kähr ootab välisklubi pakkumist ja on üpris veendunud, et teda ootab ees karjääri esimene hooaeg välismaal.

«Mulle Norras meeldis, minust ollakse seal huvitatud ning on 99-protsendiline tõenäosus, et algaval hooajal mängin seal,» lausus Kähr.

Viljandi Tuleviku mullune edukaim väravalööja soovib siirduda Norra tugevuselt neljanda liiga klubi Spjelkjavik IL meeskonna juurde ning nagu ta ütles, otsivad selle klubi juhid praegu talle sobilikku tööd. Kui kõik läheb soovide kohaselt, ootab teda mõistagi ees amatööride võistkond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles