Viljandi vallavolikogu Mulgi elamuskeskusesse ei usu (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ala külas asuv Sooglemäe on mahajäetud hoonetega lagunev talu. Kui aga mulkide plaan teoks saab, võib just sellest kohast kujuneda Mulgimaa kõige külgetõmbavam koht.
Ala külas asuv Sooglemäe on mahajäetud hoonetega lagunev talu. Kui aga mulkide plaan teoks saab, võib just sellest kohast kujuneda Mulgimaa kõige külgetõmbavam koht. Foto: Rannar Raba

Viljandi vallavolikogu liikmed kahtlevad Valgamaale 2,5 miljoni euro eest kavandatava Mulgi elamuskeskuse edukuses ega anna talukompleksi taastamiseks sellist rahasummat, mida vallalt küsiti.

«Kui ausalt öelda, oli meie esimene plaan üldse mitte toetada,» tunnistas vallavolikogu eelarvekomisjoni esimees Ain Sibul. Summa, mida vallalt küsiti, oli 50 050 eurot, kolmapäevaõhtuse otsusega anti talu arendamiseks aga 15 000 eurot.

«Ju me ei ole siis piisavalt mulgi usku,» sõnas Sibul otsust kommenteerides. «Aga me tõesti ei suuda projektist välja lugeda, kuidas see elamuskeskus end ülal pidama hakkab.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles