Ugalas esietendub arktiline triller

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Sätendava pimeduse» peaosas teeb oma Ugala debüüdi näitleja Märt Avandi. Tema kehastada on Kuningliku Naftakompanii järelevalveinsener Kryssnar.
«Sätendava pimeduse» peaosas teeb oma Ugala debüüdi näitleja Märt Avandi. Tema kehastada on Kuningliku Naftakompanii järelevalveinsener Kryssnar. Foto: Gabriela Liivamägi

Ugalas esietendub homme, 21. jaanuaril Martin Alguse uus näidend «Sätendav pimedus», mille pinev ja ohtudest laetud tegevustik hargneb üksikus suusakuurordis kaugel põhjas. 

Enim premeeritud Eesti nüüdisaegse näitekirjaniku Martin Alguse näidendi toob lavale Taago Tubin. Peaosas on Märt Avandi, kellel on see esimene osatäitmine Ugalas.

Lugu algab hetkest, mil allakäinud kuurorti ilmub kuningliku naftakompanii järelevalveinsener Kryssnar, kes on saanud ülesandeks välja selgitada oma kolleegi kadunuks jäämise põhjused. Pansionaadis lumevangi jäänuna seisab ta silmitsi nelja kohalikuga, kelle motiivid ja omavahelised suhted on hämarad. Üritades loosse selgust saada, avastab Kryssnar end peagi olukorrast, kus miski ei tundu enam kindel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles