Juhtkiri. Sama koht

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sakala

Isegi harva Viljandi ja Tartu vahelist maanteed sõitvad autojuhid näikse teadvat, et Oiu silla juures asuvas järsus kurvis tuleb olla eriti ettevaatlik, sest selles kohas on õnnetus varmas juhtuma. Ei ole palju öelda, et Võrtsjärve läheduse tõttu võib Oiu silla juures olla talvisel ajal väga libe ka siis, kui muidu on tee puhas ja autorehvide haarduvus hea.

Millist rolli mängis libedus pühapäevases traagilises kahe auto kokkupõrkes, on esialgu pisut ebaselge. Fakt on, et toda asfaldijuppi kattis ka tol päeval must jää. Nii oli see ka kaks aastat tagasi, kui täpselt samas kohas juhtus  samuti inimelu nõudnud avarii.

Veelgi kõnekama pildi Oiu silla kurvi ohtlikkusest saab siis, kui kuulata sealsamas elava Laine Roosipuu meenutusi. 20 aasta jooksul on seal tema sõnul olnud kolm fataalset avariid. Tema aeda on sisse sõidetud aga lausa 14 korda!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles