Argo Arbeiter liitub Tallinna Kaleviga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Arbeiter
Argo Arbeiter Foto: Madis Luik / Sakala

Jalgpalliklubi Tallinna Kalev ja Argo Arbeiter on jõudnud kokkuleppele, mille kohaselt hakkab Arbeiter täitma klubi noortetöö arenguspetsialisti kohustusi.

Argo Arbeiteril on UEFA A-kategooria treenerilitsents ning ta on jõudnud PRO-litsentsi omandamise lõppstaadiumisse. Aastast 2012 juhendas Arbeiter FC Levadia II meeskonda ja tervet Levadia noortesüsteemi. Eelmise hooaja teisel poolel võttis Arbeiter üle 1FC Flora meeskonna peatreeneri kohustused.

Tallinna Kalevi kodulehe teatel saabub Arbeiter meeskonna juurde väga positiivselt meelestatuna. «Mul oli pakkumisi teistelt klubidelt ja ka ühelt välisklubilt, kuid Kalevi kasuks langes valik eelkõige sellepärast, et nägin selles suurt arengupotentsiaali,» vahendab Viljandist pärit Arbeiteri sõnu JK Kalevi koduleht.

«Uute inimeste lisandumise tõttu klubi juhtkonda on Tallinna Kalevis tekkinud nägemus, et asju tuleb parandada suuresti noortetöös ja selle kaudu edasi liikuda esindusmeeskonna juurde,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles