Ootamatult libedaks muutunud teelt sõitis mitu autot kraavi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi lähedal Klaassepal kaldus auto libedalt teelt välja. Päästjad aitasid selle teele tagasi lükata.
Viljandi lähedal Klaassepal kaldus auto libedalt teelt välja. Päästjad aitasid selle teele tagasi lükata. Foto: Marko Saarm

​Eile õhtupoolikul tuli Viljandimaalt lühikese aja jooksul mitu teadet väljasõitude kohta, sest teele tekkis must jää. Vähemalt ühel juhul vajati ka kiirabi – meedikud viisid tervisekontrolliks haiglasse ühe naise.

Autojuhtidel oli ootamatult tekkinud libeduse tõttu teel püsimisega suuri raskusi. Mitu väljasõitu toimus maanteel, mis viib Viljandist Imaverre, ning sel maanteel Auksi lähedal oli ka kahe auto kokkupõrge, milles sai viga üks naine. Tema viidi esmaabi saama Viljandi haiglasse, teised õnnetuses osalenud pääsesid vigastusteta. Õnnetusse sattunud autodes oli veel kaks meest ja üks kolmeaastane laps.

Klaassepa ristmikust mõnisada meetrit Mudiste poole sõitis teelt välja Viljandi poolt tulnud universaalkerega sõiduauto BMW. Kuigi paiga muutis eriti ohtlikuks kõrge teeperv, ei olnud autol näha suuremaid avariijälgi. Vigastusteta oli pääsenud ka juht, kes oli ajakirjanike saabudes ametis auto võsast välja sikutamisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles