Endine abilinnapea pani senise kodupartei ukse selja taga kinni

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Agasild (esiplaanil) kuulus Isamaa ja Res Publica Liitu 16 aastat ning oli osa sellest ajast oma partei esindajana Viljandi abilinnapea. Kui ta peaks nüüd linnavolikogus ka saadikurühmast lahkuma, tähendaks see IRL-ile väikesesse vähemusse jäämist võrreldes Reformierakonna ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga.
Ardo Agasild (esiplaanil) kuulus Isamaa ja Res Publica Liitu 16 aastat ning oli osa sellest ajast oma partei esindajana Viljandi abilinnapea. Kui ta peaks nüüd linnavolikogus ka saadikurühmast lahkuma, tähendaks see IRL-ile väikesesse vähemusse jäämist võrreldes Reformierakonna ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga. Foto: Elmo Riig

Eelmisel aastal Viljandi abilinnapea kohalt volikogu IRL-i fraktsiooni lihtliikmeks taandunud Ardo Agasild lahkus eelmisel nädalal erakonnast.

Agasild juhtis mitu aastat abilinnapeana maakonnakeskuses kultuuri, haridust ja sotsiaaltööd. Eelmise aasta augustis palus ta end tervisemuredele viidates ametist vabastada ning asus veidi hiljem haridus- ja kultuurinõunikuna Suure-Jaani vallavalitsuse palgale. Samas jäi ta Viljandi linnavolikogus Isamaa ja Res Publica (IRL) saadikurühma liikmeks.

Kaks peamist seika

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles