Viljandi lauatennisiste saatis kõrgliigas edu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi LTK Sakala meeskonda esindas teiste seas Rivo Saaremäe. (Foto on tehtud varasemal võistlusel.)
Viljandi LTK Sakala meeskonda esindas teiste seas Rivo Saaremäe. (Foto on tehtud varasemal võistlusel.) Foto: Elmo Riig

Laupäeval peeti Viljandis ja Tallinnas lauatennise Eesti võistkondlikud meistrivõistlused. Nagu teatas Viljandi lauatenniseklubi Sakala juhatuse esimees Peeter Allikoja, läks Viljandi meeskonnal edukalt.

Kõrgliigas kaasa lööv Viljandi LTK Sakala meeskond mängis seekord koosseisus Rivo Saaremäe, Huy Chau Dinh, Kert Villems (mängiv treener), Rainer Valo ja Timo Teras. Mängiti ka uue süsteemi alusel. Nimelt kuulus ühes kohtumises võistkonda neli meest endise kolme asemel. Mängiti kuue võiduni ning kohtumine võis jääda ka 5:5 viiki.

Sakala meeskond alistas tulemusega 6:0 LTK Narova, 6:4 Mustvee LTK, 6:2 Rakvere LTK PINXi ning 6:4 Haapsalu LTK. Selle tulemusega jagab Sakala meeskond kõrgliigas esimest kuni kolmandat kohta.

Esiliigas mängisid seekord Kert Perkmann, Raini Tsäko, Jaanus Allikoja, Rauno Põru ja Sander Plümberg. Viljandi meeskond sai ühe võidu kõrvale kolm kaotust ja on selle tulemusega I liigas 5. kohal.

Teises liigas mängis Viljandimaalt kaks meeskonda: Suure-Jaani LTK Lehola-2005 ja Viljandi LTK Sakala / Bed Factory Sweden meeskond. Suure-Jaani mehed kogusid kolm võitu ja ühe kaotuse ning on esimese mängupäeva järel kolmandal kohal. Meeskonnas mängisid: Kalev Sengbusch, Sören Rothberg ja Ott Šeffer.

Viljandi LTK Sakala / Bed Factory Sweden meeskond sai ühe võidu ning kolm kaotust ning on esimese mängupäeva järel kuuendal kohal. Meeskonnas mängisid: Mart Särg (mängiv treener), Gert Tomp ja Marek Susi.

Viljandi lauatenniseklubi Sakala juhatuse esimees Peeter Allikoja lisas, et Eesti võistkondlikud meistrivõistlused jätkuvad 26. novembril. Mängukohad on veel lahtised.

Copy
Tagasi üles