Nädal lõpeb karge ilmaga

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügisene vaikelu
Sügisene vaikelu Foto: Elmo Riig

Eesti ilmateenistuse veebilehel laupäeva pärastlõunal saada olnud prognoos lubas pühapäevaks Eestisse pilves selgimistega ilma. Hommikupoolikul püsib kohati udu, võib uduvihma sadada. Puhub muutliku suunaga tuul kiirusega 1–7 meetrit sekundis. Sooja on üle riigi 4 kuni 7 kraadi, Viljandis pigem 4.

Venelaste ilmaveeb Gismeteo on Viljandi kohta sama meelt, et taevas võib olla nii pilves kui ka selgimiseta ja õhutemperatuur tõuseb päeval maksimaalselt 6 kraadini. Vihma näha pole.

Ameerika ilmamudelil põhinev portaal WeatherOnline prognoosib samuti erisugust pilvisust ja õhtuks isegi üsna selget ilma. Sooja pakutakse Viljandisse kuni 7 kraadi. Sademete tõenäosus on 5 protsenti.

Norrakate ilmaveeb Yr on põhjamaalastele omaselt karge, lubades pühapäevaks Viljandisse sooja kuni 3 kraadi ja sedagi alles õhtuks. Taevas on norrakate andmeil Viljandi kohal hommikul udune, aga keskpäevast läheb selgemaks ja õhtul ei tohiks näha olla pilveraasugi. Vihma seega karta pole.

Copy
Tagasi üles