Staadionielamus toob kirglikule jalgpallisõbrale külmavärinad ihule

, jalgpallisõber
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Timpson (esiplaanil) on koos Aavo Kärmase (trepil) ja Viljar Alnekiga jalgpallireisidel käinud viis aastat.
Madis Timpson (esiplaanil) on koos Aavo Kärmase (trepil) ja Viljar Alnekiga jalgpallireisidel käinud viis aastat. Foto: Viljar Alnek

​Kes seda nüüd täpselt mäletab, kuidas see vutipisik meie sisse sai. Omal ajal mängisime ka ise. Eelkõige küll hoovijalgpalli, aga tolleaegse Viljandi 5. keskkooli võistkonnaga panime mõnikord kinni isegi maakonna meistrivõistlused, samuti linnaosadevahelised mõõduvõtud.

Loomulikult vaatasime regulaarselt Kesktelevisiooni saadet «Futbolnoje obozrenije» ning kui muidu on mu vene keelega nagu on, siis vähemalt jalgpalliterminoloogiaga saan seniajani hakkama. 

Oli kuidas oli, aga 2011. aasta folgifestivali teise päeva hommikul paari poti õlle taga maailma parandades leppisime koolivend Viljar Alneki ja klassivend Aavo Kärmasega kokku, et hakkame võimaluse korral häid jalgpallimänge vaatamas käima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles