Juhtmega kilekott ei olnud üks kümnest

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval toimetasid Uku keskuse lähistel Maramaa puiesteel Lõuna-Eesti pommirühma demineerijad, abiks koer ja robot. Nagu umbes üheksal juhul kümnest ei leitud ka seekord kompsust midagi ohtlikku.
Pühapäeval toimetasid Uku keskuse lähistel Maramaa puiesteel Lõuna-Eesti pommirühma demineerijad, abiks koer ja robot. Nagu umbes üheksal juhul kümnest ei leitud ka seekord kompsust midagi ohtlikku. Foto: Marko Saarm

Kahtlust äratanud kilekotis, mida Tartust kohale sõitnud pommirühm pühapäeval Viljandis Maramaa puiesteel koera ja roboti abiga uuris, oli vana keedukann ja purk marineeritud seeni.

Lõuna-Eesti pommigrupi juhataja Kalvar Tammine tõi sel teemal rääkides aga välja, et läinud nädalavahetusel kärgatas USA-s New Yorgis põrgumasin, mis oli peidetud kiirkeedupotti. «Sündmused mujalt maailmast näitavad, et pommi on raske ära tunda,» tõdes ta.

Tammise juttu mööda talitas mööduja, kes Maramaa tänaval leiduvast kompsust teada andis, õigesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles