Tuntud pubimees valmistub uut söögikohta avama

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Mädamürk sai koos Eva Lugimaga, kes hakkab juuli keskel avatava Legendi igapäevatööd juhtima, terrassi valmis umbes kuu aega tagasi. Kuigi sinna seatud lilled on jõudnud vahepeal ära kuivada, tahavad nad uue söögikohaga kesklinna just rohkem õitsema panna.
Tiit Mädamürk sai koos Eva Lugimaga, kes hakkab juuli keskel avatava Legendi igapäevatööd juhtima, terrassi valmis umbes kuu aega tagasi. Kuigi sinna seatud lilled on jõudnud vahepeal ära kuivada, tahavad nad uue söögikohaga kesklinna just rohkem õitsema panna. Foto: Marko Saarm, Kristjan Teedema (montaaž)

Et lugeda kokku, mitme kõrtsi loomise juures on Tiit Mädamürk olnud või millega seni seotud, tuleb ühe käe sõrmedest puudu. Nüüd valmistub ta avama veinipubi Legend, mis keskendub täielikult Viljandile.  

Juba mõnda aega on Tiit Mädamürk toimetanud Tartu tänaval City lokaali juures – nii sees kui väljas. Kui ta ühel hetkel avastas, et söögikoht on müüki pandud, hakkas ta eelmise omanikuga rääkima ja sai hinna parajaks. 

«Olen Viljandi patrioot ja kogu aeg siin elanud ning mõtlesin, et kesklinnast on elu nii ära kadunud. Ainult surnud inimeste riided on müügil. Äkki õnnestub natuke rahvast tagasi tuua,» ütles Mädamürk, miks ta tahtis head asukohta ära kasutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles