Vabatahtlikud otsisid kadunud meest mahajäetud majadest

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeva varahommikul koondus Karksi-Nuia keskele paarkümmend inimest, et aidata politseinikel Ainja külas asuvast kodust lahkunud meest otsida.
Esmaspäeva varahommikul koondus Karksi-Nuia keskele paarkümmend inimest, et aidata politseinikel Ainja külas asuvast kodust lahkunud meest otsida. Foto: Sigrid Koorep

Eile varahommikul kogunes paarkümmend vabatahtlikku Karksi-Nuia keskele politseimaja juurde, et olla politseinikele abiks ööl vastu pühapäeva kodust lahkunud 36-aastase Georgi otsingutel. 

Enim oli vabatahtlike salgas Sakala maleva kaitseliitlasi, kes olid end pühapäeva hilisõhtul kiiresti mobiliseerinud. Lisaks mõneteistkümnele kaitseliitlasele oli kella 7.30-ks kohale tulnud vormita mehi. 

«Pats helistas. Pool kaksteist õhtul võis see olla,» tähendas kohalik mees Tarmo Pihlap, viidates teisele kohalikule mehele Tarmo Tõnissonile Karksi-Nuia vabatahtlikust tulekaitseseltsist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles