Korterelamud vahetavad kuube

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia maantee 28 korterelamu on kattevõrgu ja tellingurägastiku alla mattunud ning töö käib täie hooga.
Riia maantee 28 korterelamu on kattevõrgu ja tellingurägastiku alla mattunud ning töö käib täie hooga. Foto: Marko Saarm

Möödunud aasta aprillis avatud KredExi toetusmeede on sooja saabudes käivitanud ehitushooaja. Mitu Viljandi korteriühistut on nõuks laenu abil majade energiakulud alla viia.

Männimäel peaks sügishooajaks uue vammuse selga saama seitse paneelehitist. Neist kolme soojustamise on ette võtnud osaühing Balti Vara Fassaadid. Riia maantee 28 hoone on juba kattevõrgu alla peidetud ja kiivrites ehitusmehed annavad tööriistadele valu. Ka Männimäe tee 27 ümber on alustatud tellingute püstitamist. Oma järge ootab Riia maantee 34a. Projektijuht Maido Rõivase sõnul alustatakse viimati mainitud objektiga paari nädala pärast. 

Sama ettevõte on Viljandi maju varemgi putitanud, kuid sel aastal on projektijuhi ütlemist mööda uus aktiivsuslaine saabunud. «Juba on mitu maja töös ja laual veel päringuid samast kandist. Seda, kes neid täpselt ehitama hakkab, näeb ehk kuu aja pärast,» lausus Rõivas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles