Tulevik mängis vähemuses võidule, kuid kaotas napilt

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kell 16.30 parandatud nimeviga. Artilik autor Alvar Loog palub vabandust.

Eesti meistrivõistluste esiliiga hooaega kahe järjestikuse võiduga alustanud Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond pidi läinud pühapäeval kodumurul kolmandas voorus tunnistama Tallinna Infoneti duubli 2:1 paremust.

Seekord oli Viljandi esinduse staarmängijatest puudu vigastuse küüsis Sander Post. Küll aga seisis sel hooajal esimest korda väravas noortekoondise liige Karl-Romet Nõmm.

Paraku jäi Nõmme osalus ootamatult episoodiliseks. Kõigest 2,5 minutit pärast avavilet pääses keegi Infoneti ründajatest palliga iluund magava Tuleviku kaitseliini selja taha ja teda väljajooksul takistama läinud Nõmm tekitas palli eest võideldes tahtmatu kehakontakti ründaja jalgadega. Ehkki viimastel aegadel on kohtunikud püüdnud sellistes olukordades vältida topeltkaristuse andmist ja alates tulevast suvest peaks see reegel jõustuma ka ametlikult, otsustas peakohtunik Elar Tarkus Viljandi meeskonna ja publiku kurvastuseks võtta õigusemõistjana selles olukorrast viimast: ta andis väravavahile punase kaardi ja ründajale penalti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles