Kui hästi mäletate teie bioloogiatundides õpitut?

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Michael Ströck

Kevad on koolides kõige kibedam aeg. Enne kui suvepuhkusele pääseb, tuleb ju kogutud teadmised pedagoogide abiga kenasti üle kontrollida ja tulemused numbriteks vormistada. Ei pääse ka Sakala looduskülje lugejad.

Lasime Viljandi gümnaasiumi bioloogiaõpetajal Kadri Suislepal kokku panna testi, mille vastuseid peaks iga õpilane une pealt teadma. Pedagoogi sõnul jäid sõelale just üldisemad küsimused, mis kolme aasta jooksul gümnaasiumis eri teemade all jutuks tulevad ja mida annab ehk ka tuletada, ning sekka sai ka mõni faktiküsimus. Eks proovige järele, kui palju teil kooliajast meeles on.

Et teadmiste kontroll lõbusam oleks, panime küsimused ette ka kolmele Viljandi tuntud tegelasele. Oma bioloogiateadmisi näitavad teile Viljandi kultuuriakadeemia rektor Anzori Barkalaja, Viljandi linnapea Ando Kiviberg ja Jaani kiriku õpetaja Marko Tiitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles