Karksis jagati sarja viimased punktid

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Freetime Mini MX karikasarja viimane etapp sai teoks Viljandi asemel Karksi-Nuia noorte krossirajal. Võistlusklassi Mini MX Expert kiireima mehe Henri Remma sõnul jäi sõidu keskmiseks kiiruseks umbes 45 kilomeetrit tunnis, aga sirge peal võis tippkiirus küündida 60 kilomeetrini tunnis.
Freetime Mini MX karikasarja viimane etapp sai teoks Viljandi asemel Karksi-Nuia noorte krossirajal. Võistlusklassi Mini MX Expert kiireima mehe Henri Remma sõnul jäi sõidu keskmiseks kiiruseks umbes 45 kilomeetrit tunnis, aga sirge peal võis tippkiirus küündida 60 kilomeetrini tunnis. Foto: MARJU VEEVO

Laupäeval sõideti Karksi-Nuias motokrossiklubi KLS Extreme noorterajal Freetime Mini MX karikasarja neljas, viimane etapp ning selgusid sarja üheksa võistlusklassi üldvõitjad.

Peakohtunik Mati Pärnasalu sõnul läks etapp väikestest kukkumistest hoolimata hästi, ainult võistlejaid oli vähevõitu. «Tavaliselt on stardis 100—120 sõitjat, aga täna oli neid 71,» tõdes ta.

Üks osalejate nappuse põhjus seisnes Pärnasalu ütlemist mööda selles, et samal päeval oli motokrossivõistlus ka Lätis Cesises. «Lätlased olid peaaegu kõik seal ja paljud 65-kuubikuliste masinatega sõitvad eestlased samuti. Siin olid need, kel oli võimalik karikasarjas esikolmikusse tulla.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles