Mõisakülas hakkab tuld tõrjuma linnapea

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riiklik päästekomando lõpetas Mõisakülas tegevuse 2009. aastal ning kohapeale jäi vabatahtlikest koosnev tulekaitse selts. Et selts likvideeriti, hakkab kohapeal tuld tõrjuma linnavalitsus.
Riiklik päästekomando lõpetas Mõisakülas tegevuse 2009. aastal ning kohapeale jäi vabatahtlikest koosnev tulekaitse selts. Et selts likvideeriti, hakkab kohapeal tuld tõrjuma linnavalitsus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti ühes väiksemas linnas pole tuletõrjet olnud üle poole aasta ning paari nädala pärast soovib selle enda õlule võtta linnavalitsus eesotsas meeriga.

Varem tõrjus linnas tuld mittetulundusühing Mõisaküla Tulekaitse Selts, kes oli jäänud ainukeseks kohapealseks päästeteenistuseks pärast seda, kui riiklik päästekomando 2009. aastal suleti.

Mõisaküla linnapea Ervin Tamberg sai oma sõnul seltsi tegevuse lõpetamisest teada alles veebruaris, kui päästeamet hakkas vabatahtlike tuletõrjeseltsidega lepinguid uuendama. «Et meie ei tee mittetulundusühingute üle kontrolli, arvasime, et selts tegutseb. Oli rahulik talvine aeg ja me ei osanud midagi kahtlustada,» rääkis Tamberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles