Viljandimaa sport 1.—7. oktoobrini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel kogunevad Holstre-Nõmmele mõõtu võtma motokrossiharrastajad.
Nädalavahetusel kogunevad Holstre-Nõmmele mõõtu võtma motokrossiharrastajad. Foto: Elmo Riig / Sakala

TEISIPÄEV, 2. oktoober

Jalgpall. Kell 16.45 kohtuvad Viljandi staadionil Eesti meistriliigas FC Viljandi ja Nõmme JK Kalju.

KOLMAPÄEV, 3. oktoober

Jalgpall. Kell 17 on kahel maakonna staadionil Eesti U-19 meistrivõistluste kohtumine: Viljandi kunstmuruväljakul on esiliigas vastamisi JK Tulevik ja FC Levadia ning Suure-Jaanis kohtuvad teise liiga meeskonnad SK Tääksi ja Operi JK.

NELJAPÄEV, 4. oktoober

Lauatennis. Kell 10 peetakse Viljandi spordihoones maakonna noorte meistrivõistlusi.

Võrkpall. Kell 18 on Sürgavare spordihoones sariturniiri meeskondade esimene mänguõhtu.

REEDE, 5. oktoober

Motokross. Kell 13 antakse Viljandis Vabaduse platsil nädalavahetusel peetavate mehaanikute mitteametlike maailmameistrivõistluste ehk Mulgikakerduse proloogi start. Ürituse osalejate juhend, millest võib leida ka ajakava, asub siin.

LAUPÄEV, 6. oktoober

Lauatennis. Kell 10 algab Viljandi spordihoones Eesti võistkondlike meistrivõistluste esimene mängudepäev, millel osalevad kõrgliiga, esimese ja teise ning naiste liiga võistkonnad.

Motokross. Kell 11 algavad Holstre-Nõmme motokrossirajal mehaanikute mitteametlike maailmameistrivõistluste ehk Mulgikakerduse võistlussõidud.

Jalgpall. Kell 10 mängivad Suure-Jaanis Eesti 1997. aastal sündinud noormeeste meistrivõistluste kohtumist SK Tääksi ja FC Kuressaare.

Rattamatk. Viljandi rattaklubi ootab rattureid hooaja viimasele matkale laupäeval. Kontrollpunkt on avatud kella 11—14 Heimtali vallakooli hoone juures, kus praegu asub Heimtali muuseum.

PÜHAPÄEV, 7. oktoober

Motokross. Kell 11.20 jätkuvad Holstre-Nõmme motokrossirajal Mulgikakerduse mõõduvõtud.

Maastikukross. Kell 12 selgitatakse Viljandis Uuveskil maakonna meistrid jalgratta maastikukrossis. Stardi- ja finišipaik on Uueveski basseinide juures. Võistluse juhendiga saab tutvuda ning registreeruda siin.

Jalgpall. Kell 12 peetakse maakonnas kaks meistrivõistluste kolmanda liiga kohtumist: Viljandi kunstmuruväljakul võõrustab JK Tuleviku teine SK Jõgeva Noorus-96 meeskonda ning Suure-Jaani United koduväljakul FC Otepääd.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles