Staadioni vahetus säästis vihmast

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Nurmsalu teenis tänavu kaks maakonna meistrimedalit: ühe juunioride ja teise naiste arvestuses.
Laura Nurmsalu teenis tänavu kaks maakonna meistrimedalit: ühe juunioride ja teise naiste arvestuses. Foto: Elmo Riig / Sakala

Olude sunnil tänavu harjumuspärasest võistluspaigast Abja kooli staadionile üle viidud Vana-Võidu lahtiste meistrivõistluste täiskasvanute mõõduvõtul andsid tooni viljandimaalased.

Laupäeval ja pühapäeval peetud võistlustel, kus jagati kohalike seas välja ka maakonna meistrimedalid, suutsid Taavo Allik ja Laura Nurmsalu alistada külalised sportvibul ning Harri Köhler oli parim plokkvibul.

Avapäeval, mil väljakul olid eri noorteklasside sportlased, osutusid viljandimaa­lased tublisti külalislahkemaks.

Viljandi vibulaskjate treener Aune Varik möönis, et pika traditsiooniga võistlustel jäid tänavu kõik rekordid ületamata, sest vali tuul muutis tingimused äärmiselt keeruliseks, ent häid tulemusi näidati tema sõnul siiski.

Treener nimetas võistlusvahendite Abja-Paluojale kolimist küll omamoodi katsumuseks, ent ütles, et nähtud vaev tasus end ära.

«Esiteks pääsesime Viljandis sadanud tugevast vihmast. Teiseks on Abjas kena staadion ning me tunneme end olevat siin teretulnud,» kõneles Aune Varik.

Tema sõnul peetakse Vana-Võidu 25. lahtised meistrivõistlused tuleval aastal siiski endises võistluspaigas, kutsekooli spordiväljakul. Abja-Paluojal loodavad selle ala aktivistid tuleval aastal teist korda korraldada Mulgi karikavõistlused.

Võitjad

Alates noorematest, tulid Viljandimaa vibulaskmise meistriks järgmised sportlased:

• Grete Rahnel, Rasmus Ruubel, Mari-Anne Oolep, Rait Mändmets, Merit Klettenberg, Alo Nurmsalu, Laura Nurmsalu, Kristo Kookla, Harri Köhler ja Taavo Allik.

Allikas: www.vibuliit.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles